Skip to main content

Septintasis "Europos laiku" numeris

|   Europos laiku

Interneto svetainėje jau galite skaityti naują - septintąjį - "Europos laiku" numerį. Šeštadienį kartu su "Lietuvos rytu" jį gaus šio dienraščio prenumeratoriai Vilniuje ir Kaune. O kitą savaitę žurnalas bus platinamas visoje Lietuvoje su regioniniais arba rajoniniais laikraščiais: "Šiaulių kraštu", "Alytaus naujienomis", "Klaipėda", "Dzūkų žiniomis" ir daugeliu kitų.

Į šį numerį stengėmės sudėti tai, kuo pastaruosius kelis mėnesius gyveno ES. Kadangi žurnalas išeina kas keturis mėnesius (trys numeriai per metus), tai ne visos mūsų naujienos yra "karštos" kaip žarijos. 

Mūsų žurnalas - tai daugiau probleminiai straipsniai, interviu, specialistų komentarai aktualiomis temomis, informacija apie Europos Sąjungą, o ne skandalai ar naujienos, kurios gyvena tik tą vieną dieną...  Autoriai, kurie mums rašo, patys atsako už straipsnių turinį, mes neužsakinėjame ir nenurodinėjame, kas, kaip ir apie ką turi rašyti. 

Džiaugiamės, kad žmonės mums rašo, todėl kiekvienam numeriui medžiagos turime gerokai daugiau, nei sugebame sutalpinti į žurnalą. Iš šios padėties radome tik vieną išeitį: su kiekvienu numeriu rengiamas ir specialus priedas, kuris talpinamas mano interneto svetainėje šalia naujo internetinio žurnalo numerio. 

Labai lauksiu Jūsų komentarų, pastabų, pasiūlymų, kokios temos Jums būtų įdomios, ką norėtumėte sužinoti apie Europos Sąjungą, jos institucijas, Lietuvos atstovų Briuselyje darbą. Man Jūsų nuomonė labai svarbi ir reikalinga.

Laukiu Jūsų komentarų!