Skip to main content

Mano pirmadienis prasidėjo "Europos pamoka" Valkininkų gimnazijoje. Iš Varėnos - į Vilnių, į Seime vykstančią tarptautinę konferenciją.

|   Susitikimai

Mano pirmadienis prasidėjo "Europos pamoka" Valkininkų gimnazijoje. Gimnazistai Edvinas, Lukas, Laurynas buvo drąsiausi ir aktyviausi, grėsmes Europos Sąjungai identifikavo geriau nei tai padarytų kai kurie save vadinantys politikais. 

Ačiū Valkininkų gimnazijos bendruomenei už svetingą priėmimą ir gerą, draugišką pokalbį pamokos metu.

Po Valkininkų - "Europos pamoka" Varėnos "Ąžuolo" gimnazijoje. Gimnazistai buvo super: išmanantys, gebantys išdėstyti ir pagrįsti savo nuomonę - malonumas į juos žiūrėti ir jų klausytis. Dėkui visiems dalyvavusiems.

Susitikau ir su antrajai kadencijai išrinktu Varėnos rajono savivaldybės meru Algiu Kašėta. Šioje savivaldybėje formuojasi stipri valdančioji dauguma, koalicija, kurioje dalyvaus ir Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD), TS - LKD Varėnos rajono skyrius. Džiaugiuosi dėl to. 

Iš Varėnos - į Vilnių, į Seimą, ten vykstančią tarptautinę konferenciją. Kalbėjau apie moteris mokslininkes, jų karjeras. 2017 m. rugsėjį Europos moterų mokslininkių platforma ir mano biuras EP panašią konferenciją surengė Europos Parlamente Briuselyje. 

Po konferencijos Seime - dalykiškas pokalbis su Lietuvos vežėjų atstovu, nes EP darbotvarkėje šį mėnesį - jiems ypatingai svarbūs klausimai. 

Visa kita darbotvarkė bus jau Briuselyje.